ERVAREN DOCENT EN ONTWIKKELAAR VAN LEERMIDDELEN

ERVARING IN ONDERWIJS

Met al meer dan 10 jaar ervaring voor de klas, is het geen probleem om in te vallen tijdens afwezigheid van de vaste docent. Als freelance docent tekenen of als docent DenP voor de modules DP2 en DP4.

LESMATERIAAL OP MAAT

Soms sluit de methode niet aan bij uw manier van lesgeven, is het veel te talig of is het niet vakoverstijgend genoeg. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar extra creatieve opdrachten of u heeft zelf geen tijd om lesmateriaal daarvoor te ontwikkelen, omdat je in het onderwijs altijd tijd tekort komt. Onderzoek (Leermiddelenmonitor 17/18 van SLO i.s.m Kennisnet) wijst uit dat docenten vaak bij de bestaande methodes die op hun school gebruikt worden, zelf nog zelfgemaakte leermiddelen toevoegen, omdat ze niet geheel tevreden zijn. Dat kost tijd. En dat is allemaal heel begrijpelijk. Gelukkig kan Johnnies Artwork daarbij helpen. 

Johnnies Artwork ontwikkelt lessen op het gebied van beeldende vorming en voor het profiel Dienstverlening en Producten. Dit houdt in dat er lesmateriaal geschreven wordt en dat ook naar wens kan worden vormgegeven. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Created with Mobirise - Read more